Minőségpolitika

A META-LÉRA Kft. elsődleges célja a hazai piacon eddig elért szerepének megtartása és megerősítése. Továbbá célunk, hogy az általunk készített szerszámok és alkatrészek eleget tegyenek a magas vevői elvárásoknak. Törekvésünk, hogy a cég jó hírét továbbra is fenntartsuk, és hogy a META-LÉRA név szavatolja a megbízható, minőségi munkát. Mindezt a szolgáltatások folyamatos javításával, és modernizálásával kívánjuk elérni.

Mivel meggyőződésünk, hogy cégünk hosszú távú fejlődésének és fennmaradásának alapja, a vevőinkkel kiépített jó partnerkapcsolat, ezért a vevői elégedettség elérése érdekében az általunk nyújtott szolgáltatás minőséget elsődleges kérdésnek tekintjük.

Cégünk vezetése hisz abban, hogy a magasabb színvonalú szolgáltatásokat csak a szolgáltatási folyamatának minőségi szabályozásával lehet elérni, ezért rendszerünk működését cégünk összes főbb tevékenységi körére kiterjesztjük.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szakterületek vezetőiben és beosztottaiban egyaránt fejlesszük a minőségtudatot, és a szakmai hozzáértést, a vezetők és beosztottak folyamatos minőségirányítási és szakmai továbbképzésével. Célunk a cég jelenlegi struktúrájának és működésének dinamikus javítása minden munkatárs segítségével és részvételével.

Elkötelezetten mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megszerzett MSZ EN ISO 9001:2009 minőségi tanúsítványunkat megtartsuk, minőségirányítási rendszerünket folyamatosan továbbfejlesszük. Minőségpolitikánk aktualitását rendszeresen felülvizsgáljuk.

Minőségpolitikánkat vevőink és munkatársaink számára egyaránt ismertté kívánjuk tenni.

Hisszük, hogy a minőségi munkavégzés eredményeként nyújtott szolgáltatás biztosítani fogja cégünk gazdasági sikerét, és megerősíti munkatársaink minőség iránti igényét az élet minden területén.

Németh Lajos
Ügyvezető igazgató

 
Tanúsítványok

ISO 9001:2009 Tanúsítvány (HU)

ISO 9001:2009 Certificate (EN)